Antena 3 Externe Focuri de armă la Casa Albă! Donald Trump, evacuat de urgență. Un ofițer a fost rănit și un alt bărbat, rănit

Focuri de armă la Casa Albă! Donald Trump, evacuat de urgență. Un ofițer a fost rănit și un alt bărbat, rănit

de Anca Andrei    |    11 Aug 2020   •   08:21
Focuri de armă la Casa Albă! Donald Trump, evacuat de urgență. Un ofițer a fost rănit și un alt bărbat, rănit
Sursa foto: Hepta

Momente de panică la Casa Albă, în urma unui schimb de focuri în apropierea clădirii. Președintele Donald Trump se afla în sala de briefing și abia începuse să vorbească. Serviciile secrete au reacționat imediat și l-au evacuat.

„A fost un schimb de focuri în faţa Casei Albe”, le-a spus președintele SUA reporterilor după câteva minute când s-a întors. „Forţele de ordine au împuşcat pe cineva, pare a fi suspectul şi suspectul este acum în drum spre spital (…). Nu vă pot spune încă nimic despre starea suspectului”, a declarat el.

Donald Trump a adăugat și că situaţia se afla „foarte bine sub control” şi că nimeni altcineva nu a fost rănit în timpul incidentului, care a avut loc „lângă gard dar în afara complexului”.

Serviciile Secrete au transmnis ulterior pe Twitter că unul dintre ofiţerii săi a fost rănit și de asemenea dus la spital ca urmare a incidentului armat.

Donald Trump, ținta unui atac terorist?

Complexul a fost închis în urma incidentului. „Aţi fost surprinşi, eu am fost de asemenea surprins, cred că este probabil destul de neobişnuit”, a spus Trump, adăugând că a fost dus în Biroul Oval după ce a fost escortat afară din sala pentru mass-media. „Nici măcar nu m-am gândit să nu mă mai întorc”. Preşedintele a povestit că el crede că suspectul era înarmat dar nu cunoştea încă detalii despre incident și nici dacă el a fost ţinta vizată. El a precizat și că mai multe informații vor fi date publicității mai târziu.

Trump a spus cuvinte de laudă la adresa serviciilor secrete şi a transmis că se simte în siguranţă.

"Par eu zdruncinat?”, a întrebat el retoric, răspunzând la întrebarea dacă a fost afectat de împuşcături.

 

×
Subiecte în articol: Donald Trump impuscaturi
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close