Antena 3 CNN Externe Fotografie cu John F. Kennedy, pe un yacht, alături de mai multe femei goale, publicată de un site american

Fotografie cu John F. Kennedy, pe un yacht, alături de mai multe femei goale, publicată de un site american

Fotografie cu John F. Kennedy, pe un yacht, alături de mai multe femei goale, publicată de un site american
28 Dec 2009   •   21:58

Silvio Berlusconi ar putea fi invidios. Premierul italian care a avut de a face în 2009 cu mai multe scandaluri legate de apariţia unor fotografii în care părea că petrece alături de femei goale, ar fi avut concurenţă în persoana lui John F. Kennedy, fostul preşedinte american, asasinat în 1963.

O fotografie care pare să îl înfăţişeze pe acesta pe un yacht, înconjurat de mai multe femei goale, a fost publicată în exclusivitate de site-ul TMZ.com. Fotografia ar fi fos făcută în 1956, când Kennedy, pe atunci senator, a plecat într-o excursi pe Marea Mediterană, împreună cu fratele său Ted. În aceeaşi perioadă, soţia sa, Jackie Kennedy a suferit o pierdere de sarcină.



Experţii contactaţi de TMZ au analizat fotografia şi cred că ea este reală. Ei nu au găsit urme care să indice că ar fi fost modificată în programe de prelucrare a imaginilor. De altfel şi biografii lui Kennedy au confirmat că acesta s-ar fi putut afla pe acel yacht.

Potrivit celor de la TMZ, fotografia a aparţinut unui bărbat care trăia pe coasta de Est a SUA, şi care a ţinut-o 10 ani într-un sertar. La moartea bărbatului, fotografia a fost moştenită de fiul acestuia.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: femei berlusconi
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close