Antena 3 CNN Externe "S-a prefăcut că îi cade în brațe, apoi l-a sărutat!". Două hoațe românce foarte atrăgătoare dau lovitură după lovitură în Roma. Cum acţionează

"S-a prefăcut că îi cade în brațe, apoi l-a sărutat!". Două hoațe românce foarte atrăgătoare dau lovitură după lovitură în Roma. Cum acţionează

Două hoațe românce foarte atrăgătoare dau lovitură după lovitură în Roma, între Anzio și Lavinio.

"S-a prefăcut că îi cade în brațe, apoi l-a sărutat!". Două hoațe românce foarte atrăgătoare dau lovitură după lovitură în Roma. Cum acţionează
Sursa foto: profimediaimages.ro
de Silvia Preda    |    16 Iun 2023   •   21:50

Infractoarele atrăgătoare folosesc întotdeauna aceeași tehnică, vizând obiecte de valoare cum ar fi bijuterii din aur, ceasuri scumpe și bani.

Până joi, 15 iunie, sunt cel puțin trei jafuri confirmate. Cele două românce au furat bani, coliere de aur și un ceas de mii de euro. Potrivit victimelor, ambele hoațe au în jur de 30 de ani și și-au început "turneul" jefuind un proprietar de magazin din Anzio. 

Bărbatul a fost ademenit de una dintre cele două hoațe. Femeia l-a abordat, salutându-l și întrebându-l cu disperare dacă ştie pe cineva dispus să o angajeze ca femeie de serviciu.

Deși patronul magazinului și-a continuat drumul direct, fata s-a prefăcut că îi cade în brațe şi l-a sărutat. Apoi tânăra a plecat, dar a revenit la scurt timp după aceea și i-a smuls colierul de la gât. A profitat de momentul de nedumerire şi a comis jaful rapid.

Imediat după aceea, româncele au vizat un tânăr care își plimba liniștit câinele, scrie stiridiaspora.ro. Tehnica folosită a fost aceeași. După ce a obținut contactul fizic, cât mai repede posibil, hoaţa i-a furat ceasul în valoare de aproape 16.000 de euro și a fugit.

La scurt timp după, un cetăţean a fost jefuit de aproximativ 600 de euro în apropierea unui bancomat.

Potrivit poliţiştilor, una dintre femei fura rapid şi alta o așteaptă în apropiere, într-o mașină, gata de plecare. Acum, vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere video dintre Anzio și Lavinio va fi crucială pentru a da de urma lor.

×
Subiecte în articol: hoaţe jaf roma romance
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close