Antena 3 CNN Externe Iluzia optică a unei fetițe care se scufundă în trotuar generează confuzie printre cei care o văd

Iluzia optică a unei fetițe care se scufundă în trotuar generează confuzie printre cei care o văd

O iluzie optică a devenit virală, iar internauții au reacționat imediat când au văzut-o. Imaginea prezintă o fetiță ce pare că se scufundă în trotuar.

Iluzia optică a unei fetițe care se scufundă în trotuar generează confuzie printre cei care o văd
Sursa foto: Reddit / MK24ever
de Maria Zărnescu    |    19 Mai 2021   •   11:15

Iluzia optică reușește să păcălească ochiul și să îl facă să vadă ceva, în condițiile în care în imagine apare cu totul și cu totul altceva.

Una dintre cele mai recente și cunoscute iluzii optice este fotografia unei fetițe ce pare că se scufundă în trotuar. Imaginea a devenit rapid virală pe Reddit și TikTok.

În imagine se observă o fetiță cu o bluză roz și o jucărie în mână. Micuța cu păr castaniu se uită fascinată la jucăria pe care o are, iar totul pare absolut normal, doar că în imagine, fetița se vede doar până la brâu și pare că este scufundată în asfalt.

Fotografia a fost postată de utilizatorul MK24ever, iar descrierea care o însoțește este "Fiica mea, oare unde este restul din ea? Ohoo eu văd, voi vedeți?!", îi întreabă pe internauți.

Imaginea a devenit virală și a stârnit sute de mii de comentarii și reacții. Oamenii au încercat să ghicească cum au reușit să realizeze fotografia, iar într-un final, femeia a explicat: 

"Pavajul din iarbă este la capătul peretelui, apoi drumul pe care stă fiica mea este cu aproximativ 1 metru mai jos decât pavajul din iarbă, unde își odihnește brațul", a precizat femeia pe Reddit, potrivit Newsweek.com.

×
Subiecte în articol: iluzie optica fetita scufunda trotuar
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close