Antena 3 CNN Externe Imagini șocante dintr-o școală! O adolescentă urlă de durere, în timp ce este forțată de profesor să facă șpagatul (VIDEO)

Imagini șocante dintr-o școală! O adolescentă urlă de durere, în timp ce este forțată de profesor să facă șpagatul (VIDEO)

Imagini șocante dintr-o școală! O adolescentă urlă de durere, în timp ce este forțată de profesor să facă șpagatul (VIDEO)
Sursa foto: Foto: captura video
25 Aug 2017   •   15:02

Imagini șocante dintr-o școală din Denver, SUA. O adolescentă de 13 ani poate fi auzită urlând de durere și strigând : „Nu pot” și implorând „vă rog, opriți-vă”, în timp ce alții din jurul ei râd și o forțează ținând-o de picioare să facă șpagatul.

Deși Ally Wakefield plânge și țipă de durere, celelalte majorere continuă să o țină țintită la pământ, în timp ce antrenoarea o trage de picioare.

Poliția din Denver investighează acum incidentul care a avut loc în luna iunie, în prima săptămână a unui campionat de majorete de la școală, scrie Mirror.

Mama tinerei spune că a fost șocată să vadă imaginile: „Este un adult care îmi chinuie fiica de 13 ani împotriva voinței sale, în timp ce plânge și țipă să se oprească”, a declarat femeia.

×
Subiecte în articol: imagini socante
Parteneri
Ministrul Educației, Ligia Deca, mesaj de ultimă oră pentru părinții elevilor din clasele terminale
x close