Antena 3 CNN Externe Împușcaturi în casa din Malibu a fotomodelului Miranda Kerr! O persoană a fost împușcată în cap

Împușcaturi în casa din Malibu a fotomodelului Miranda Kerr! O persoană a fost împușcată în cap

Împușcaturi în casa din Malibu a fotomodelului Miranda Kerr! O persoană a fost împușcată în cap
Sursa foto: Foto: Facebook
15 Oct 2016   •   13:14

Casa din Malibu, SUA, a celebrului fotomodel Miranda Kerr, unde aceasta locuiește împreună cu fiul ei, Flynn,  a fost vineri scena unor violențe cumplite, de unde s-au auzit mai multe focuri de armă, scrie Libertatea.

Un bărbat înarmat cu un cuțit a încercat să intre ilegal pe proprietatea fotomodelului australian. Acesta a sărit gardul și l-a atacat pe paznic, pe care l-a înjunghiat sub ochi. Paznicul s-a văzut nevoit să deschidă focul și a tras de patru ori asupra bărbatului, împușcându-l în cap.

Deși a fost împușcat, intrusul, care se pare că ar fi un om al străzii,  tot se ducea după paznic să-l atace. Un vecin și câțiva muncitori care erau în zonă au văzut lupta dintre paznic și intrus și au sărit în ajutorul agentului de securitate. Ei i-au luat cuțitul atacatorului și au chemat ambulanțe.

Cei doi au fost duși la spital, însă nu au suferit răni  grave care să le pună viața în pericol.

Miranda Kerr și fiul ei nu se aflau acasa la momentul incidentului.  Celebrul fotomodel a primit cadou vila de 12 milioane de euro din Los Angeles de la logodnicul ei, miliardarul si fondatorul Snapchat, Evan Spiegel, cu care urmează să se căsătorească.

×
Subiecte în articol: atac impuscaturi
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close