Antena 3 CNN Externe Japonezii susţin că au descoperit tonurile de apel terapeutice (VIDEO)

Japonezii susţin că au descoperit tonurile de apel terapeutice (VIDEO)

Japonezii susţin că au descoperit tonurile de apel terapeutice (VIDEO)
29 Mar 2010   •   13:32


O companie japoneză a găsit leacul pentru insomnii şi alergii, ba chiar şi reţeta perfectă pentru slăbit. Potrivit japonezilor, un simplu apel telefonic te poate vindeca de toate aceste neplăceri. Condiţia: să folosim tonurile de apel terapeutice inventate de ei.

Sunetul poate părea unul banal, dar cercetătorii de la o companie japoneză spun că are proprietăţi terapeutice. Dacă suferi de alergii, tot ce trebuie să faci este să... ţii telefonul mobil în dreptul nasului, atunci când te sună cineva.

Dar asta nu este tot. Japonezii au găsit o soluţie şi pentru cei care au probleme cu greutatea.

Veştile bune nu se opresc însă aici, pentru că japonezii au mai găsit un leac, care promite să fie de ajutor tuturor celor cărora insomniile le fac viaţa un coşmar.

Iar pentru cei pasionaţi de astrologie şi semne zodiacale... japonezii au pus la punct câte o sonerie pentru fiecare zodie în parte.

Deşi rolul terapeutic al respectivelor tonuri de apel nu este susţinut de date şi cercetări ştiinţifice, inventatorii spun că numărul mare al celor care descarcă soneriile este o dovadă clară a faptului că efectele sunt garantate.



Antena 3


×
Subiecte în articol: japonezi
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close