Antena 3 CNN Externe #jesuischarlie, ecoul care UNEŞTE lumea. Imaginea care arată PUTEREA oamenilor în situaţii grele

#jesuischarlie, ecoul care UNEŞTE lumea. Imaginea care arată PUTEREA oamenilor în situaţii grele

#jesuischarlie, ecoul care UNEŞTE lumea. Imaginea care arată PUTEREA oamenilor în situaţii grele
de O.P.    |    08 Ian 2015   •   12:14
#jesuischarlie este mai mult decât un hashtag, este un ecou al solidarităţii întregii lumi faţă de tragicul eveniment de la Paris, care ne-a şocat pe toţi.

Reacţia imediată a tinerilor pe reţelele de socializare s-a materializat pe Twitter şi Facebook prin aceste cuvinte: #JeSuisCharlie (eu sunt Charlie).

La numai câteva ore de la atacul terorist, pe internet deja sute de mii de oameni se identificaseră cu victimele atacului din Paris, punând hashtag-ul #jesuischarlie la postările lor de pe reţelele de socializare.

Apoi #JeSuisCharlie urma să aibă propria pagină pe Facebook, unde mai bine de jumătate de milion de oameni au dat Like, primind ultimele informaţii despre atacul din Paris şi stabilind locaţiile unde vor avea loc întâlniri publice pentru susţinerea familiilor victimelor din atentatul terorist.

Mulţi tineri şi-au schimbat fotografia de profil de pe Facebook cu una pe care scria #jesuischarlie, pe un fundal negru - tot semn al solidarităţii faţă de victimele atentatului de ieri din Paris.

Jurnalista Lily Boisson a postat pe contul său de Twitter o imagine extrem de sugestivă care arată că întreaga societate este alături de victimele atentatului, condamnând gestul terorist:




×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close