Antena 3 Externe Maica Tereza a devenit sfântă, dar nimeni nu știe care a fost primul ei miracol. Până acum

Maica Tereza a devenit sfântă, dar nimeni nu știe care a fost primul ei miracol. Până acum

de G.S.    |    04 Sep 2016   •   16:04
Maica Tereza a devenit sfântă, dar nimeni nu știe care a fost primul ei miracol. Până acum
Sursa foto: Foto: Youtube / CBS This Morning

Maica Tereza a fost canonizată în cadrul unei ceremonii oficiate de Papa Francisc, la care au participat 13 șefi de stat și de guvern. Totodată, peste 100 .000 de oameni au fost prezenți la eveniment, printre care și 600 de jurnaliști.

Născută într-o familie de albanezi, Maica Tereza a spus despre ea că este ”un creion în mâna Lui Dumnezeu”. Și-a dedicat întreaga viață semenilor săi, a îngrijit copii și bolnavi, le-a oferit adăpost și a convins autoritățile să facă donații pentru a-i ajuta pe cei nevoiași.

Maica Tereza a fost canonizată după ce Vatican a recunoscut trei miracole ale Maicii, dar primul ei miracol nu este foarte popular. Conform publicației Time, primul miracol al Maicii Tereza a fost vindecarea unei tumori.

Monica Besra a povestit, pentru publicația Time, că, în anul 1998 a descoperit că are o tumoră inoperabilă. Așa că s-a îndreptat spre credință.

“Am fost la măicuțe și ele au început să se roage pentru mine, în timp ce pe burta mea stătea un medalion cu Maica Tereza. Durerea a început să dispară și, treptat, tumora a dispărut de tot”, a explicat femeia.

Biserica Catolică a considerat că povestea are toate ingredientele necesare pentru a fi recunoscută ca miracol oficial. “Este organic, permanent, imediat”, a fost declarația făcută la acel moment de reprezentanții Vaticanului.

 

×
Subiecte în articol: miracol tumora Vatican canonizare

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close