Antena 3 CNN Externe Mărturii incredibile! Cum a reușit turista britanică să supraviețuiască zece ore, după ce a căzut în mare: „A cântat pentru a nu simți răcoarea nopții”

Mărturii incredibile! Cum a reușit turista britanică să supraviețuiască zece ore, după ce a căzut în mare: „A cântat pentru a nu simți răcoarea nopții”

Mărturii incredibile! Cum a reușit turista britanică să supraviețuiască zece ore, după ce a căzut în mare: „A cântat pentru a nu simți răcoarea nopții”
Sursa foto: Foto: Facebook/Kay Longstaff
20 Aug 2018   •   12:00

Kay Longstaff, în vârstă de 46 de ani, a căzut în mare de pe o ambarcațiune care se deplasa pe ruta Dubrovnik – Veneția. Ea a fost găsită în stare bună de salvatori și a declarat că se simte norocoasă că este în viață.

Kay a lucrat în trecut ca stewardesă și practică frecvent yoga. De altfel, ea a susținut că yoga a salvat-o.

„A spus că a fost salvată de faptul că practică yoga și că în tot timpul în care a fost în mare, ea a cântat pentru a nu simți răcoarea nopții”, a spus un salvator.

Citește și: A fost salvată la zece ore după ce a căzut în mare de pe un vas de croazieră

Kay a povestit ulterior unei televiziuni din Croația că este „norocoasă că este în viață” și că nu știe încă cum a reușit să supraviețuiască o noapte întreagă în apele Mării Adriatice. Momentul în care ea a căzut peste bordul navei a fost surprins de camerele de supraveghere aflate la bord, potrivit Daily Mail.

×
Subiecte în articol: britanica mare cazut supravietuit
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close