Antena 3 CNN Externe Val de masacre în Austria. Cinci femei au fost ucise de un tânăr într-o casă din Viena

Val de masacre în Austria. Cinci femei au fost ucise de un tânăr într-o casă din Viena

Cinci femei au fost ucise într-o casă de toleranță din Viena de un tânăr de 27 de ani. Un martor care le-a găsit cadavrele a alertat Poliţia.

Val de masacre în Austria. Cinci femei au fost ucise de un tânăr într-o casă din Viena
Sursa foto: GettyImages
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Feb 2024   •   17:05

S-a întâmplat, vineri, într-o casă de toleranța din cartierul Brigittenau, din Viena. Din primele informaţii tânărul, în vârstă de 27 de ani, înarmat cu un cuţit le-a atacat fără milă pe cele cinci femei.

Trei dintre ele au murit la scurt timp din cauza rănilor. Celelalte două şi-au găsit sfârşitul în acelaşi mod când individul a mai comis un atac.

Cadavrele victimelor au fost găsite de un martor care alertat Poliţia.

Individul care avea asupra sa cuțitul, presupusa armă a crimelor comise, a fost arestat în apropierea casei respective, se arată în comunicatul poliţiei din Viena, citat de stiripesurse.ro.

Crima vine la scurt timp după o altă tragedie care a zguduit comunitatea austriacă.

O mamă şi fiica ei de 13 ani au fost găsite moarte într-un apartament din Viena, vineri dimineaţă, posibil strangulate sau sufocate. Tatăl familiei este în prezent principalul suspect, a menţionat APA.

După acest caz, Guvernul austriac a promis că va lua măsuri împotriva acestui fenomen şi şi-a sporit sprijinul financiar pentru organizaţiile care ajută victimele violenţei. 

 

 

 

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close