Antena 3 CNN Externe "Ni se dau bani pentru spor la amor". Compania care oferă "sporuri de iubire" angajaţilor îndrăgostiţi

"Ni se dau bani pentru spor la amor". Compania care oferă "sporuri de iubire" angajaţilor îndrăgostiţi

"Ni se dau bani pentru spor la amor". Compania care oferă "sporuri de iubire" angajaţilor îndrăgostiţi
Sursa foto: Foto: problemesex
de S.T.    |    26 Noi 2012   •   08:58

O companie chinezească din domeniul IT oferă "sporuri de iubire" salariaţilor care se află la începutul unei relaţii de lungă durată, scrie Huffington Post.

Directorii companiei din provincia Sichuan au observat că angajaţii care nu erau implicaţi într-o relaţie se simţeau extrem de deprimaţi atunci când participau la "Singles Day", o sărbătoare care ar putea fi descrisă cel mai bine ca "Anti-Halloween".

"Singles Day" este dedicată tuturor burlacilor şi se desfăşoară anual pe 11 noiembrie. Sporul oferit celor în căutarea iubirii are o valoare de 1112 yuani (180 de dolari) şi este dat în speranţa că se va ridica moralul biroului. În acest mod, directorii doresc ca relaţiile romantice între angajaţi să ducă la armonizarea relaţiilor de lucru.

Compania respectivă nu este indiferentă nici la nevoile celor care trec printr-o despărţire. Acestora li se oferă două zile de concediu plătit...pentru a se recupera.

Ţi-ai dori un astfel de job?

×
Subiecte în articol: sporuri
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close