Antena 3 CNN Externe Noi detalii ies la iveală despre crimele din Cipru, în care au fost ucise și două românce. Ce ar fi surprins o turistă într-o fotografie (VIDEO)

Noi detalii ies la iveală despre crimele din Cipru, în care au fost ucise și două românce. Ce ar fi surprins o turistă într-o fotografie (VIDEO)

Noi detalii ies la iveală despre crimele din Cipru, în care au fost ucise și două românce. Ce ar fi surprins o turistă într-o fotografie (VIDEO)
08 Mai 2019   •   13:50

Fostul ofițer de armată din Cipru a recunoscut că a ucis în total șapte femei, printre care două românce, mamă și fiică.

Bărbatul este bănuit că s-ar afla în spatele, a nu mai puțin 30 de crime. 

O tânără ar fi filmat în necunoștinșă de cauză, pentru un vlog pe pagina sa de pe YouTuve, valiza cu corpul uneia dintre victime, scrie The Sun.

Sarah Funk a vizitat Lacul Roșu, un lac toxic, din apropierea satului Mitsero în iunie 2017.

După ce postat o fotografie din acea zonă pe contul său de Instagram, mulți au început să speculeze că valiza din imagine ar putea fi una în care se afla una dintre victimele bărbatului.

Bărbatul a declarat autorităților că o parte din cadavrele victimelor le-a pus în valize și aruncat în acest lac. 

Citește Și Noi detalii șocante despre criminalul în serie din Cipru, acuzat că ar fi ucis peste 30 de femei. Printre victime: două românce

×
Subiecte în articol: Cipru criminal in serie
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close