Antena 3 CNN Externe Nu a mai suportat războiul și și-a luat viața. Mesajul sfâșietor lăsat în urma ei de o asistentă medicală din Alep

Nu a mai suportat războiul și și-a luat viața. Mesajul sfâșietor lăsat în urma ei de o asistentă medicală din Alep

Nu a mai suportat războiul și și-a luat viața. Mesajul sfâșietor lăsat în urma ei de o asistentă medicală din Alep
Sursa foto: Foto: wikipedia.org
15 Dec 2016   •   14:47

O asistentă medicală din Alep a lăsat un bilet de adio, după care s-a sinucis, de teamă să nu fie violată de soldații sirieni, scrie Daily Mail.

Într-o scrisoare lăsată liderilor religioși și opoziției siriene, femeia a scris că condițiile din oraș sunt atât de mizere încât și ”focul iadului” este mai blând.

Apoi, ea le-a scris că își va lua propria viață înainte ca ”animalele de soldați” ai regimului lui Bashar al-Assad să o violeze.

Potrivit unor surse, cel puțin 20 de femei s-au sinucis într-o singură dimineață în orașul asediat, pentru a evita să fie supuse unor atacuri sexuale.

Aproximativ 4.000 de rebeli şi familiile lor vor fi evacuaţi din Alep, a anunţat joi televiziunea de stat siriană, în timp ce pregătirile pentru această operaţiune majoră erau în curs de desfăşurare în timpul dimineţii. Pierderea Alep va reprezenta un regres major pentru rebeli, care au cucerit în 2012 partea de est a acestui al doilea oraş ca mărime din Siria, iar acum sunt nevoiţi să dea înapoi după o ofensivă fulgerătoare a regimului, lansată la mijlocului lunii noiembrie.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close