Antena 3 CNN Externe Nu multă lume ar putea să facă ce au făcut ei. Gestul lor a surprins pe toată lumea

Nu multă lume ar putea să facă ce au făcut ei. Gestul lor a surprins pe toată lumea

Nu multă lume ar putea să facă ce au făcut ei. Gestul lor a surprins pe toată lumea
Sursa foto: Foto: mybanktracker.com
19 Oct 2012   •   14:06

Doi fraţi din New York, care au câştigat împreună la loterie suma de 5 milioane de dolari, în 2006, s-au prezentat în 2012 pentru a-şi încasa premiul. Ei au aşteptat aşteptat şase ani să colecteze premierul pentru a se asigura că acel câştig financiar nu le va influenţa vieţile într-un mod negativ, relatează independent.co.uk

Andy şi Nayer Ashkar au 34 de ani, respectiv 36 de ani. Eu au cumpărat lozul câştigător de la un mic magazin de cartier deţinut de părinţii lor, în districtul Syracuse din New York, la data de 11 martie 2006.

Autorităţile americane au dezvăluit faptul că cei doi fraţi s-au prezentat pentru a-şi ridica banii pe 1 martie 2012. Lozul urma să expire la pe 10 martie 2012.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Loteriei din New York, Andy Ashkar a dorit să îşi pună ordine mai întâi în câteva chestiuni personale înainte de a încasa premiul.

Andy lucrează pentru o reprezentanţă auto. El se temea ca nu cumva dezvăluirea faptului că a câştigat la acea loterie să nu îi influenţeze într-un mod negativ logodna şi, ulterior, căsătoria.

Nu se ştie deocamdată dacă cei doi fraţi şi-au informat familia referitor la suma câştigată, înainte de a se prezenta pentru a revendica premiul.

Cei doi fraţi au refuzat să acorde interviuri.

×
Subiecte în articol: frati
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close