Antena 3 CNN Externe O bunică și nepoata ei au obținut medalii la o competiție internațională de karate din Dubai: "Visul din copilărie mi s-a împlinit"

O bunică și nepoata ei au obținut medalii la o competiție internațională de karate din Dubai: "Visul din copilărie mi s-a împlinit"

O bunică și nepoata ei din India au obținut medalii la o competiție internațională de karate din Dubai.

O bunică și nepoata ei au obținut medalii la o competiție internațională de karate din Dubai: "Visul din copilărie mi s-a împlinit"
Sursa foto: bbc.com
de Claudia Popovici    |    20 Mai 2023   •   21:30

Geeta Godara, în vârstă de 60 de ani, și Aashka, nepoata ei de 13 ani, au câștigat recent medalii la o competiție internațională de karate din Dubai.

Godara, care locuiește în statul indian Haryana, a început să practice artele marțiale în urmă cu doar doi ani. Ea susține că a fost inspirată chiar de nepoata ei, pe care obișnuia să o însoțească la cursurile de karate. De asemenea, femeia a dezvăluit că și-a dorit din tinerețe o carieră militară, dar nu a avut parte de ea.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„Acum simt că visul din copilărie mi s-a împlinit”, a spus femeia, potrivit BBC.

Fiind încurajată de antrenorul Sunil Saini, Geeta Godara a acceptat provocarea și a învățat rapid.

Aashka spune că s-a simțit jenată atunci când bunica ei a început să participe la cursurile de karate. Acum, adolescenta se simte mândră de bunica ei.

Cele două karatiste visează să reprezinte India la Jocurile Olimpice.

×
Subiecte în articol: karate bunica nepoata
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close