Antena 3 CNN Externe O româncă și copiii săi, salvați din inundațiile din Grecia

O româncă și copiii săi, salvați din inundațiile din Grecia

O româncă și copiii săi, salvați din inundațiile din Grecia
07 Sep 2016   •   19:00

O româncă şi cei doi copii ai săi au fost salvaţi de serviciile de urgenţă din inundaţiile care au afectat Igoumenitsa, pe coasta de nord-vest a Greciei, relatează News.ro.

Potrivit presei elene, femeia de 36 de ani şi cei doi copii se aflau în concediu, când maşina lor a fost luată de ape. Speriată, românca a sunat la serviciile de urgenţă, care au intervenit rapid. Cei trei români sunt în stare bună.

Cel puţin patru oameni au murit, iar un altul este dat dispărut în inundaţiile provocate de ploile torenţiale care au afectat în noaptea de marţi spre miercuri zone din sudul şi nordul Greciei, au anunţat autorităţile elene citate de Associated Press.

Pompierii au anunţat că două femei, în vârstă de 80, respectiv 63 de ani, au fost găsite moarte în subsolurile locuinţelor lor, care fuseseră inundate, din oraşul Kalamata.

Un bărbat de 90 de ani a murit în apropiere de Kalamata, în timp ce cadavrul unui alt bărbat, de 73 de ani, a fost descoperit în apele unui râu din apropiere de Sparta, în estul ţării.  

Toate cele patru decese s-au produs în regiunea Peloponez.

×
Subiecte în articol: Grecia inundatii romani salvati
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close