Antena 3 CNN Externe O starletă germană, însărcinată cu Berlusconi, îi anunţă iminenta întoarcere în politică

O starletă germană, însărcinată cu Berlusconi, îi anunţă iminenta întoarcere în politică

O starletă germană, însărcinată cu Berlusconi, îi anunţă iminenta întoarcere în politică
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Aug 2012   •   16:29

O starletă germană susţine că este însărcinată cu fostul premier italian Silvio Berlusconi şi a anunţat totodată iminenta revenire a acestuia pe scena politică, într-un interviu acordat vineri publicaţiei Il Fatto Quotidiano, informează AFP.
   
Sabina Began, o actriţă în vârstă de 38 de ani, care a jucat mai ales în filme de televiziune, le-a declarat jurnaliştilor italieni la începutul lunii august că este însărcinată, lăsând să se înteţeleagă că tatăl copilului este Silvio Berlusconi, spunând: "Lucrurile sunt simple: m-am culcat doar cu el".
   
În acest interviu, Sabina Began, devenită cunoscută în Italia după scandalul declanşat de publicarea în presă a multor articole despre petrecerile dezmăţate organizate în 2008 şi 2009, în Sardinia şi în vila romană a lui Berlusconi, unde era supranumită "Regina mamă", a refuzat să vorbească despre comentariile făcute de fostul premier italian după ce a aflat vestea despre acea sarcină.

"Nu vreau să vorbesc despre asta, cel puţin pentru moment", a declarat Sabina Bega, care are tatuate pe una dintre glezne iniţialele lui Silvio Berlusconi.
   
Fostul preşedinte al Consiliului de miniştri din Italia este în prezent "foarte deprimat", a declarat starleta germană, confirmând astfel declaraţiile făcute joi de Vittoria Feltri, un director al publicaţiei Il Giornale, proprietate a familiei Berlusconi, în care aceasta vorbea despre un Silvio Berlusconi "super deprimat".
   
"Pentru el, însă, politica este o metodă pentru a-şi reîncărca bateriile", a spus actriţa de origine bosniacă, al cărei nume real este Beganovic, anunţând apropiata revenire pe scena politică a lui Berlusconi.
   
"Când ai o anumită vârstă (Berlusconi va împlini 76 de ani la sfârşitul lunii septembrie, n.r.) şi când ai făcut atât de multe lucruri importante, te doare când eşti dezonorat în lumea întreagă şi eu cred că de aceea el vrea să revină pe scenă", a explicat Sabina Began.
   
"Dacă vrea să se reabiliteze, trebuie să o facă acum. Vrea să facă lucrurile altfel, să lase loc tinerilor", a adăugat ea.
   
Potrivit mai multor articole apărute vineri, Silvio Berlusconi, care şi-a petrecut vara luptând cu kilogramele în plus, făcând mult jogging, se pregăteşte să îşi anunţe candidatura pentru a-şi conduce partidul la alegerile legislative ce vor avea loc în primăvara anului 2013.
   

×
Subiecte în articol: berlusconi Silvio Berlusconi
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close