Antena 3 CNN Externe Obama şi-a serbat ziua de naştere alături de jurnalista Helen Thomas, veterana Casei Albe (VIDEO)

Obama şi-a serbat ziua de naştere alături de jurnalista Helen Thomas, veterana Casei Albe (VIDEO)

Obama şi-a serbat ziua de naştere alături de jurnalista Helen Thomas, veterana Casei Albe (VIDEO)
Sursa foto: obama
05 Aug 2009   •   20:42

Aniversare la dublu, la Casa Albă. Preşedintele Barack Obama, care a împlinit marţi 48 de ani, şi-a sãrbătorit ziua de naştere alături de o celebră jurnalistă, veterana grupului de presă de la Casa Albă. Helen Thomas a împlinit nu mai puţin de 89 de ani. Ea i-a mărturisit preşedintelui că de ziua ei îşi doreşte exact ce ar trebui să-şi dorească şi preşedintele: reformarea sistemului de sănătate.

Reporterii adunaţi în sala de conferinţe au rămas surprinşi când au văzut ca liderul de la Casa Albă a intrat în sala de presă cu un tort şi cântând ?La mulţi ani!?. Nu pentru el însă. Atât prajitura cât şi cântecul îi erau destinate lui Helen Tomas, veterana grupului de presă de la Casa Albă. După care s-a retras, lasând sărbătorita să îşi întreţină invitaţii.

Deşi jurnalist, Helen Thomas este una dintre legendele Casei Albe unde este corespondent fără pauză din 196, de pe vremea preşedintelui Kennedy. Respectată şi temută de toată lumea, ea are propriul ei loc, în primul rând din sala de presă a Casei Albe.
Barack Obama şi-a celebrat cât se poate de discret ziua, singura manifestare specială din programul preşedintelui fiind un prânz cu senatorii democraţi şi independenţi. Adevărata sărbătoare va avea loc în week-end la Camp David unde au fost invitaţi câţiva dintre aporpiaţii preşdintelui.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Obama jurnalista
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close