x close

Panică la bordul unei aeronave Aeroflot. O ameninţare cu bombă i-a determinat pe piloţi să aterizeze de urgenţă

de D.D.    |    16 Aug 2012   •   13:46
Panică la bordul unei aeronave Aeroflot. O ameninţare cu bombă i-a determinat pe piloţi să aterizeze de urgenţă 407 Foto: fuckyeahaircraft.tumblr.com

Un avion Airbus A330 ce aparţine companiei ruse Aeroflot şi care efectua o cursă de la New York spre Moscova a aterizat de urgenţă în Islanda, în urma unei ameninţări cu bombă, relatează RIA Novosti.
   
Aeronava se îndrepta spre aeroportul Şeremetievo. E a aterizat de urgenţă pe aeroportul din Rejkyavik.
   
În prezent, avionul este supus unor verificiări de către membri ai serviciilor speciale, adaugă agenţia.
   
Conform BBC, controlorii de trafic aerian de la Moscova au declarat că au primit un apel telefonic anonim potrivit căruia la bordul avionului se afla o bombă. Ameninţarea cu bombă a fost raportată unor oficiali din domeniul securităţii din Statele Unite.
   
O purtătoare de cuvânt Aeroflot, Irina Dannenberg, a declarat că pilotul a luat decizia să aterizeze în siguranţă şi că, în prezent, avionul este supus unor verificări.
   
Autorul apelului telefonic anonim a avertizat că la bordul avionului se află cinci valize care conţin explozivi ce ar fi urmat să fie detonaţi la aterizarea pe aeroportul din Moscova.
   
Autorităţile au verificat şi un alt avion, în regiunea rusă Voronej, în urma unor ameninţări anonime, însă nu s-au găsit explozivi.


Citeşte mai multe despre:

bomba aterizare fortata
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati