Antena 3 CNN Externe Paradise Papers. Regina Elisabeta și câteva vedete de top, pe lista „investitorilor” în paradisuri fiscale

Paradise Papers. Regina Elisabeta și câteva vedete de top, pe lista „investitorilor” în paradisuri fiscale

Paradise Papers. Regina Elisabeta și câteva vedete de top, pe lista „investitorilor” în paradisuri fiscale
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
06 Noi 2017   •   10:41

Numele Reginei Elisabeta, ale unor apropiaţi ai preşedintelui Donald Trump, ai premierului Canadei, Justin Trudeau, dar şi numele unor vedete de top, precum Madonna sau Bono, sau ale giganţilor Apple, Facebook sau Twitter apar într-o nouă investigaţie privind paradisurile fiscale, intitulată ”Paradise Papers”.

Regina Elisabeta a II ar deţine compania care îi administrează bunurile, numită Ducatul de Lancaster şi care a investit 7,5 milioane de dolari în fodcuri de investiţii din Insulele Caiman. Acestea, la rândul lor, au investit într-un fond care controlează societatea Brighthouse care a fost în centrul unui mare scandal în Marea Britanie pentru că vindea produse în rate, cu dobândă de 99,9%, persoanelor cu venituri modeste.

Facebook și Twitter apar şi ele în documentele „Paradise Papers. Cele două companii ar fi primit fonduri substanţiale care ar fi provenit de la instituţii ruseşti conectate Kremlinului , prin intermediul unui asociat al ginerelui lui Trump, Jared Kushner.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Madonna Bono vedete lista investitori
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close