Antena 3 CNN Externe Pentagonul a cumpărat şi ars toate cărţile unui ofiţer american în rezervă (VIDEO)

Pentagonul a cumpărat şi ars toate cărţile unui ofiţer american în rezervă (VIDEO)

Pentagonul a cumpărat şi ars toate cărţile unui ofiţer american în rezervă (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Foto: wikipedia.org
28 Sep 2010   •   14:03

Pentagonul a cumpărat şi ars toate cărţile unui ofiţer american în rezervă, chiar înainte ca acestea să ajungă la public. Ministerul american al apărării susţine că în acest fel a apărat unele secrete de stat divulgate de militarul care luptase chiar şi în Afganistan. Nu mai puţin de 10.000 de exemplare au fost distruse.

Cartea "Operaţiunea Inima întunecată" a colonelului Anthony Shaffer a fost un succes. În prima zi, toată exemplarele au fost vândute .... către Pentagon. Autorităţile americane au prevenit astfel o scurgere importantă de informaţii.

Cartea conţine detalii ale unor operaţiuni secrete ale Comandamentului american pentru operaţiuni speciale, CIA şi Agenţiei Naţionale de Securitate, potrivit Pentagonului.

Cartea a fost tipărită din nou, într-un alt tiraj. De această dată au fost omise unele pasaje pe care autorităţile americane le consideră ameninţare la securitatea naţională. Colonelul speră ca "Operaţiunea Inima întunecată" să fie vândută în peste 10.000 de exemplare de această dată.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: carti Pentagon ofiter
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close