Antena 3 CNN Externe Politician italian, într-o emisiune tv: Parlamentarii consumă droguri!

Politician italian, într-o emisiune tv: Parlamentarii consumă droguri!

Politician italian, într-o emisiune tv: Parlamentarii consumă droguri!
Sursa foto: Antonio Di Pietro
04 Noi 2009   •   16:46

Politicianul italian Antonio Di Pietro consideră că toţi parlamentarii ar trebui să fie supuşi unor teste pentru a se descoperi dacă folosesc sau nu droguri. Reacţia liderului partidului "Italia Valorilor" a fost provocată de cazul lui Piero Marazzo care a fost filmat în timp ce făcea sex cu transsexuali.

Di Pietro a făcut această declaraţie în cadrul unei emisiuni televizate. Politicianul susţine că în Parlament există un circuit de droguri, informează Adnkronos. Potrivit lui Antonio Di Pietro, un parlamentar care se droghează nu are cum să îşi facă bine meseria.

?Ştiu că se face trafic de droguri în Parlament. Un om care se droghează nu are cum să-şi facă meseria cum trebuie. Toţi membrii Parlamentului trebuie testaţi?, a declarat politicianul italian.

La sfârşitul lunii octombrie, un scandal de proporţii a zguduit scena politică din Italia. Un politician cunoscut din Peninsulă, Piero Marrazzo, a fost filmat în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu transsexuali, fiind şantajat cu materialul video. Se pare că politicianul era consumator de droguri.

Nu este prima oară când politicienii din Peninsulă se confruntă cu astfel de probleme. Incidentele în care a fost implicat Silvio Berlusconi sunt deja de notorietate, premierul fiind acuzat că a organizat petreceri deocheate şi că a plătit femei pentru sex.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: droguri berlusconi
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close