Antena 3 Externe Prețul plătit de un fermier, unde s-a ajuns din cauza neatenției. ”În momentul în care am luat cuțitul am început să mă răzgândesc”

Prețul plătit de un fermier, unde s-a ajuns din cauza neatenției. ”În momentul în care am luat cuțitul am început să mă răzgândesc”

14 Mai 2019   •   23:55
Prețul plătit de un fermier, unde s-a ajuns din cauza neatenției. ”În momentul în care am luat cuțitul am început să mă răzgândesc”
Sursa foto: foto: Facebook - Ministerul Agriculturii

Un fermier și-a făcut publică întreaga poveste.

Acesta a avut parte de momente cumplite din cauza neatenției. Totul a început când s-a grăbit să-și termine treaba la fermă.

 Acesta a fost nevoit să își taie picior stâng, după ce acesta s-a blocat într-o mașinprie.

Kurt Kaser, în vârstă de 63 de ani, era singur și nu avea telefonul mobil pentru a apela la jutor, când cumplitul accident s-a petrecut la ferma din Pender, Nebraska.

„În momentul în care am luat cuțitul am început să mă răzgândesc. M-am gândit, cât timp îmi va rămâne până îmi voi pierde conștiinșa. Aveam un cuțit în buzunar. Singurul mod prin care puteam să ies de aici, era să îmi tai piciorul”

Acesta a fost transportat la spitalul și spune că din cauza neantenției, a fost nevoit să plătească ultimul preț, potrivit The Sun.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close