Antena 3 CNN Externe Prețul plătit de un fermier, unde s-a ajuns din cauza neatenției. ”În momentul în care am luat cuțitul am început să mă răzgândesc”

Prețul plătit de un fermier, unde s-a ajuns din cauza neatenției. ”În momentul în care am luat cuțitul am început să mă răzgândesc”

Prețul plătit de un fermier, unde s-a ajuns din cauza neatenției. ”În momentul în care am luat cuțitul am început să mă răzgândesc”
Sursa foto: foto: Facebook - Ministerul Agriculturii
14 Mai 2019   •   23:55

Un fermier și-a făcut publică întreaga poveste.

Acesta a avut parte de momente cumplite din cauza neatenției. Totul a început când s-a grăbit să-și termine treaba la fermă.

 Acesta a fost nevoit să își taie picior stâng, după ce acesta s-a blocat într-o mașinprie.

Kurt Kaser, în vârstă de 63 de ani, era singur și nu avea telefonul mobil pentru a apela la jutor, când cumplitul accident s-a petrecut la ferma din Pender, Nebraska.

„În momentul în care am luat cuțitul am început să mă răzgândesc. M-am gândit, cât timp îmi va rămâne până îmi voi pierde conștiinșa. Aveam un cuțit în buzunar. Singurul mod prin care puteam să ies de aici, era să îmi tai piciorul”

Acesta a fost transportat la spitalul și spune că din cauza neantenției, a fost nevoit să plătească ultimul preț, potrivit The Sun.

×
Subiecte în articol: fermier picior
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close