Antena 3 CNN Externe Prezervative pentru sportivii de la Soci. "Este normal ca relaţiile să devină mult mai apropiate, în spatele uşilor închise"

Prezervative pentru sportivii de la Soci. "Este normal ca relaţiile să devină mult mai apropiate, în spatele uşilor închise"

Prezervative pentru sportivii de la Soci. "Este normal ca relaţiile să devină mult mai apropiate, în spatele uşilor închise"
Sursa foto: Foto: www.eddystone.org.uk
07 Feb 2014   •   12:09

100.000 de prezervative au fost distribuite gratuit de Comitetul Internaţional Olimpic la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci. Prezervativele au fost oferite sportivilor cazaţi în satul olimpic, relatează foxsports.com.

Mii de sportivi locuiesc împreună timp de mai multe săptămâni pe durata Jocurilor Olimpice, iar reprezentanţii CIO consideră că este absolut normal ca relaţiile dintre sportivi să devină astfel mult mai apropiate, în spatele uşilor închise.

"Distribuirea de prezervative în satul olimpic reprezintă modul în care CIO se implică în campaniile de prevenire HIV şi SIDA", a precizat un reprezentant al Comitetului Internaţional Olimpic.

La Jocurile Olimpice de vară de la Londra, în 2012, reprezentanţii CIO au distribuit 150.000 de prezervative pentru cei 10.800 de sportivi din satul olimpic.

 

 

 

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close