Antena 3 CNN Externe Prietenul fetei la al cărei majorat a participat Berlusconi a făcut dezvăluiri despre relaţia celor doi

Prietenul fetei la al cărei majorat a participat Berlusconi a făcut dezvăluiri despre relaţia celor doi

Prietenul fetei la al cărei majorat a participat Berlusconi a făcut dezvăluiri despre relaţia celor doi
Sursa foto: noemi letitia
24 Mai 2009   •   22:17

Silvio Berlusconi ar putea să dea explicaţii în Parlament despre presupusa relaţie cu o tânăra din Italia. Scandalul a început în urmă cu trei săptămâni când soţia lui Silvio Berlusconi a anunţat că divorţează după ce premierul a participat la petrecerea de majorat a unei tinere blonde.

Silvio Berlusconi este protagonistul unor articole incendiare, apărute în presa din Italia. Cotidianul La Repubblica a publicat duminică dimineaţă povestea şocantă a relaţiei premierului itlaian cu tânăra de 18 ani, Noemi Letiţia. Articolul se bazează pe declaraţiile fostului iubit al tinerei. Acesta poveşte că Berlusconi a văzut pozele tinerei pe biroul unui prieten, care era directorul unei televiziuni. Premierul italian a fost fermecat de frumuseţea fetei şi a sunat-o imediat.

?Noemi mi-a spus că Berlusconi a sunat-o direct de pe telefonul lui, fără ajutorul secretarei. Era după-amiaza, iar ea învăţa. Berlusconi i-a zis că i-a văzut fotografiile, şi a fost impresionat de chipul ei angelic şi de puritatea ei? a povestit prietenul fetei.

Atât premierul italian, cât şi frumoasa tânără neagă că ar avea o aventură. Scandalul a pornit, de fapt, după ce Berlusconi a participat la petrecerea de majorat a fetei şi i-a dăruit acesteia un colier de aur. În presă au apărut apoi tot felul de amânunte picante. S-a aflat că Noemi Letizia îi spune premierului ?papi?. Aceste dezvăluiri au fost suficiente pentru a pune capăt căsniciei lui Berlusconi.

?Nu pot să rămân cu un bărbat care frecventează minore? a declarat în urmă cu câteva zile soţia lui Berlusconi.

Silvio Berlusconi a dezminţit acuzaţiile, spunând că era vorba despre o lovitură dată de stânga politică, cu o lună înainte de alegerile europene, şi că Noemi era pur şi simplu fiica unui prieten bun.

Antena 3

×
Subiecte în articol: berlusconi
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close