Antena 3 CNN Externe Prima furtună de zăpadă a provocat haos în traficul din SUA. Sute de accidente, din cauza ninsorilor abundente

Prima furtună de zăpadă a provocat haos în traficul din SUA. Sute de accidente, din cauza ninsorilor abundente

Prima furtună de zăpadă a provocat haos în traficul din SUA. Sute de accidente, din cauza ninsorilor abundente
de O.P.    |    25 Noi 2013   •   06:18

Prima furtună de iarnă a sezonului a venit mult mai devreme decât era aşteptată, în vestul Statelor Unite. Sute de accidente au fost raportate din cauza ninsorilor abundente.

Iar în est, americanii au parte de rafale de vânt puternice şi furtuni urmate de inundaţii, dar de şi incendii. Cel puţin opt oameni au murit în accidente provocate de condiţiile meteo pe întreg teritoriul Statelor Unite.

Statele Colorado, Nevada şi Mexic au fost lovite primele de furtuna de zăpadă. Asta deşi americanii marchează, în câteva zile, abia Ziua Recunoştinţei. Ninsorile mult prea abundente pentru data din calendar au provocat sute de accidente care, din nefericire, au făcut şi victime. Nu doar traficul rutier a fost dat peste cap: pe aeroportul din Las Vegas, unele curse au întârziat chiar şi trei ore.

Cei mai fericiţi sunt însă patronii de hoteluri din staţiunile americane de schi care aşteaptă deja turiştii.

Meteorologii avertizează că temperaturile va scădea în continuare iar furtunile de zăpadă se va deplasa de la vest spre est.
Însă, din păcate, autorităţile americane nu au de-a face doar cu ninsori abundente.

În California, vântul puternic a doborât copaci seculari şi a înteţit un incendiu de pădure. Iar în Arizona şi Texas ploile torenţiale au fost urmate de inundaţii şi, din nou, de accidente cu victime.


×
Subiecte în articol: furtuna de zapada ninsoare
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close