Antena 3 CNN Externe Proiectul Elenei Udrea, pentru plaja de la Sulina, ar putea afecta mediul (VIDEO)

Proiectul Elenei Udrea, pentru plaja de la Sulina, ar putea afecta mediul (VIDEO)

Proiectul Elenei Udrea, pentru plaja de la Sulina, ar putea afecta mediul (VIDEO)
Sursa foto: elena udrea
08 Mai 2010   •   12:59

Avertisment din partea Comisiei Europene pentru România. Bruxelles-ul a deschis procedura de infringement pentru proiectul de dezvoltare a plajei de la Sulina. Este vorba de un proiect de dezvoltare a infrastructurii turistice în sudul Deltei Dunării. Un proiect de şase milioane de euro, cu care se lăuda anul trecut ministrul Turismului, Elena Udrea.

Proiectul de dezvoltare a plajei din Sulina include zone de recreere, un centru medical şi construirea de drumuri de acces, aşa cum promitea în vara anului trecut, ministrul Turismului, Elena Udrea.

Însă se pare că nu este aşa. Comisia Europeană a descoperit nereguli în studiul privind impactul asupra mediului. Este vorba despre aplicarea proastă a directivei europene de protejare a mediului. Comisia spune că studiul nu asigură faptul că lucrările nu vor avea un impact negativ asupra mediului.

În acest an, Ministerul Turismului a alocat 179 de milioane de lei pentru programele de dezvoltare turistică. Elena Udrea spune că plaja de la Sulina va fi finalizată în ianuarie.



Antena 3




×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close