Antena 3 CNN Externe Un român este acuzat că a provocat un incendiu într-o casă din Franţa. O femeie a murit

Un român este acuzat că a provocat un incendiu într-o casă din Franţa. O femeie a murit

Dramă într-o familie de pensionari din Franţa, acolo unde în urma unui incendiu o femeie de 87 de ani, imobilizată la pat, a murit într-un incendiu, iar soţul acesteia a fost rănit. Un român de 44 de ani este principalul suspect. Iată ce spun datele anchetei.

Un român este acuzat că a provocat un incendiu într-o casă din Franţa. O femeie a murit
Sursa foto: jurnalemigrant.com
de Claudia Popovici    |    31 Aug 2023   •   22:18

Tragedia a avut loc în dimineața zilei de 30 august 2023, în localitatea Yvelines din Franța în jurul orei 11:30, într-un imobil ce găzduia și un cabinet stomatologic.

Potrivit poliţiei, principalul suspect este un bărbat român, în vârstă de 44 de ani, care locuia în casă deținută de cei doi şoti francezi de 84 respectiv 87 de ani.

La un moment dat locuința a fost cuprinsă de flăcări, iar femeia de 87 de ani, imobilizată la pat, nu a mai putut fi salvată. Soţul ei s-a ales cu câteva răni, dar a fost evacuat de urgenţă de salvatori.

Mai mult, o parte din structura clădirii, s-a prăbușit în urma incendiului pagubele fiind şi ele însemnate, mai ales că acolo funcționa şi un cabinet stomatologic unde bărbatul de 84 de ani încă mai profesa. 

Acum poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate evenimentele care au condus la aceasta tragedie.

Primele investigații indică o posibilă crimă, iar românul se află în prezent în custodia poliției, suspectat de „omor intenționat prin folosirea unei substanțe incendiare”, potrivit informațiilor furnizate de Parchetul din Versailles, citat de France Info şi de jurnalemigrant.ro

×
Subiecte în articol: incendiu roman arestat Franta
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close