Antena 3 CNN Externe Un român din Italia s-a dat drept preot şi, în timp ce sfinţea case şi îi minţea pe oameni, a găsit un apartament în care s-a mutat gratis

Un român din Italia s-a dat drept preot şi, în timp ce sfinţea case şi îi minţea pe oameni, a găsit un apartament în care s-a mutat gratis

Un român a fost arestat în Italia, după ce s-a dat drept preot, apoi carabinier şi a ocupat abuziv un apartament pe care l-a găsit "disponibil" în timp ce sfinţea casele italienilor şi îi minţea.

Un român din Italia s-a dat drept preot şi, în timp ce sfinţea case şi îi minţea pe oameni, a găsit un apartament în care s-a mutat gratis
Sursa foto: getty images | ChiccoDodiFC
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Apr 2023   •   12:23

Bărbatul român, în vârstă de 37 de ani, a sunat la interfonul unui bloc și a convins un bătrân să-i deschidă ușa, pretinzând că este preot și că vrea să sfințească locuințele.

Acesta a găsit un apartament nelocuit, unde s-a și instalat, iar în următoarele zile s-a împrietenit cu vecinii, cărora le-a spus că este carabinier.

După câteva luni, vecinii au descoperit înșelăciunea și au făcut o plângere împotriva românului, care a plecat înainte să fie prins.

Câțiva ani mai târziu, bărbatul a fost prins la un control de rutină în timp ce călătorea cu un autobuz spre Franța.

Citeşte şi: Șoferul unui microbuz cu români a fost arestat în Italia | Ce au descoperit carabinierii

Autoritățile au descoperit că pe numele său era emis un mandat de arestare de către Parchetul din Torino.

Românul trebuie să execute doi ani de închisoare pentru violare de domiciliu și uzurpare de titluri, fiind dus la închisoarea Coroneo din Trieste, potrivit FanPage.it.

×
Subiecte în articol: Italia roman arestat preot carabinieri
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close