Antena 3 CNN Externe Serena Williams a fost la un pas de moarte. Soțul său a făcut dezvăluirea

Serena Williams a fost la un pas de moarte. Soțul său a făcut dezvăluirea

Serena Williams a fost la un pas de moarte. Soțul său a făcut dezvăluirea
12 Iul 2018   •   22:59

Serena Williams și soțul său, fondatorul Reddit, Alexis Ohanian se bucură din plin de viața de familie, cu atât mai mult cu cât sunt părinții unei minunate fetițe, Alexis Olympia.

Soțul Serenei, Alexis, a făcut mărturisiri inedite din mariajul celor doi într-un interviu acordat pentru „The Times”: „Suntem diferiţi în multe feluri, ceea ce e de ajutor, pentru că învăţăm lucruri unul de la celălalt. Există însă un set de valori pe care le împărţim: etica muncii şi competitivitatea. Eu credeam despre mine că sunt cea mai muncitoare persoană de pe planetă, în cea mai epuizantă industrie, dar uitându-mă la soţia mea îmi dau seama că m-am înşelat. Văd la ce presiune este supusă şi se descurcă extraordinar. Ea duce etica muncii la un alt nivel”.

De asemenea, acesta a declarat că Serena Williams a fost la un pas să moară după ce a născut: „Să nu uităm că ea a fost la un pas de moarte după ce a născut, iar câteva luni a fost foarte slăbită. Aşa că privind la ce s-a întâmplat cu mai puţin de un an în urmă şi văzând-o acum la ce nivel concurează, e ceva fenomenal.”

×
Subiecte în articol: Serena Williams
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close