Antena 3 Externe "Sex IN the city". Reportaj FOTO cutremurător din spatele celei mai vechi meserii din lume

"Sex IN the city". Reportaj FOTO cutremurător din spatele celei mai vechi meserii din lume

de P.O.    |    04 Ian 2012   •   10:03

Împinse de sărăcie, păcălite de bărbaţi care le-au cumpărat ca pe nişte sclave, femeile care îşi vând trupul pe bani sunt prinse într-o capcană din care nu pot ieşi cu uşurinţă.

Prostituatele din Kazakhstan duc o viaţă pe care oamenii de rând nu o înţeleg. Ziarele sunt împânzite de anunţuri în care tinere mai mici de 30 de ani îşi oferă serviciile contra cost. Deşi mai multe televiziuni le-au oferit sume de bani considerabile pentru a povesti drama prin care trec zilnic, femeile nu au acceptat oferta şi s-au întors în stradă.

Aici, sub tutela unor proxeneţi, fetele oferă plăceri de-o clipă bărbaţilor care apelează la serviciile lor.

Ele îşi duc existenţa pe marginea drumului, unde agaţă clienţii, pe care îi conduc apoi în cafenelele-motel în care trăiesc ele.

Multe sunt căsătorite şi au copii minori sub întreţinerea lor, şi îşi motivează astfel practicarea acestei meserii.

Nu se cunoaşte o evidenţă clară a prostituatelor din Kazakhstan, însă potrivit unor calcule  se estimează că sunt câteva mii. Câteva mii de soţii, fiice, mame care trăiesc drama vieţii lor în fiecare zi.

CLICK pe GALERIA FOTO de mai jos pentru a vedea un reportaj foto cutremurător.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close