Antena 3 CNN Externe Și-a părăsit mirele chiar în fața altarului. Motivul este incredibil

Și-a părăsit mirele chiar în fața altarului. Motivul este incredibil

Și-a părăsit mirele chiar în fața altarului. Motivul este incredibil
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
27 Feb 2018   •   17:43

Un medic a fost nevoit să se căsătorească cu o străină, după ce mireasa lui l-a părăsit în fața altarului. Motivul este unul incredibil. Femeia l-a părăsit doar pentru faptul că acesta era chel.

Ravi Kumar din India a călătorit aproape 1000 de kilometri pentru a se căsători cu o femeie pe care nu o întâlnise niciodată. Familia lui a aranjat nunta cu un an în avans, după ce tatăl miresei a stat trei ani în casa mirelui.

Întreg evenimentul a decurs normal, exact cum fusese planificat, într-o ”atmosferă fericită”. Nunta a fost distrusă de momentul în care cei doi trebuiau să-și depună jurămintele, iar femeia a observat că viitorul ei soț era chel, scrie Daily Mail.

Astfel, a refuzat chiar în timpul ceremoniei să se căsătorească cu el, timp în care ambele familii au făcut eforturi mari pentru a o convinge să-și schimbe părerea.

Pentru că tânărul mire călătorise atât de mult pentru a se căsători, familia acestuia a cerut ajutorul consiliului local pentru a-i găsi o altă mireasă. La două zile după nunta eșuată, bărbatul s-a căsătorit cu fiica unui vânzător de legume.

×
Subiecte în articol: mire India

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close