Antena 3 Externe Silicoanele i-au salvat viaţa unei femei împuşcată în piept

Silicoanele i-au salvat viaţa unei femei împuşcată în piept

26 Feb 2010   •   09:33
Silicoanele i-au salvat viaţa unei femei împuşcată în piept
Sursa foto: implanturi

O femeie din statul american California a supravieţuit datorită implanturilor de silicon după ce a fost împuşcată direct în piept. Cel puţin asta susţine chirurgul plastic al victimei.

?Fragmente de glonte au fost găsite la câţiva milimetri distanţă de inimă şi de alte organe vitale?, a declarat doctorul pentru Los Angeles Times.

?Dacă nu ar fi avut implanturi, probabil că ea nu ar mai fi fost în viaţă astăzi?, a adăugat chirurgul. Lydia Carranza a fost împuşcată, la locul de muncă, de un bărbat care venise să îşi ucidă soţia, în iulie 2009.

Din momentul incidentului până în prezent, victima a fost supusă mai multor intervenţii chirurgicale reparatorii, precum şi unui tratament menit să ajute la cicatrizarea şi reducerea umflăturilor din sânul ei drept.

Deşi mai reţinut, un expert în balistică este de acord cu teoria doctorului.

?Nu vreau să înţelegeţi că un implant de silicoane este echivalentul unei veste anti-glonţ?, a spus veteranul din cadrul Departamentului de Poliţie din Los Angeles, dar ?bunul simţ ne spune că? implantul a diminuat impactul cu glonţul.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close