Antena 3 CNN Externe Silvio Berlusconi, ameninţat cu un glonţ trimis în plic

Silvio Berlusconi, ameninţat cu un glonţ trimis în plic

Silvio Berlusconi, ameninţat cu un glonţ trimis în plic
Sursa foto: berlusconi
27 Mar 2010   •   14:59

Un plic de mari dimensiuni, conţinând un glonţ şi o scrisoare de ameninţare la adresa lui Silvio Berlusconi, a fost descoperit vineri seara în apropiere de Milano, iar un colet-capcană a luat foc sâmbătă dimineaţă în acelaşi oraş, rănind uşor un poştaş, a anunţat poliţia italiană, citată de AFP.

Scrisoarea era adresată lui Berlusconi, la reşedinţa sa privată din zona Milano. Premierul italian se află, începând de sâmbătă dimineaţă, la Syrta, în Libia, unde participă la lucrările summitului Ligii Arabe.

Agenţia ANSA a precizat că scrisoarea anonimă conţinea desene reprezentând personaje sub care sunt scrise numele a patru lideri PDL, printre care se numără şi Ignazio La Russa, ministrul Apărării.

Un alt colet-capcană a luat foc, sâmbătă dimineaţă, într-un centru de triere al poştei din Milano, provocând rănirea uşoară la mâini a unui angajat, a anunţat poliţia.

Prefectura din Milano a afirmat că pachetul conţinea şi ameninţări la adresa ministrului de Interne, Roberto Maroni, iar tentativa de atentat a fost revendicată de Federaţia anarhistă informală.

"În colet se afla o foiţă cu următorul mesaj: în centrele de identificare pentru străini au loc violuri, Maroni este complice", a precizat poliţia.

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: berlusconi glont amenintare scrisoare
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close