Antena 3 CNN Externe Șobolani de mărimea iepurilor vor invada casele britanicilor în curând

Șobolani de mărimea iepurilor vor invada casele britanicilor în curând

Pe măsură ce temperaturile din Marea Britanie încep să scadă, experții avertizează că locuințele ar putea fi afectate de șobolani de mărimea iepurilor care vor căuta hrană și căldură.

Șobolani de mărimea iepurilor vor invada casele britanicilor în curând
Sursa foto: pixabay
de Georgiana Adam    |    15 Sep 2022   •   16:04

Specialiștii au tras deja un semnal de alarmă pentru locuitorii din Marea Britanie cu privire la faptul că șobolanii uriași ar putea fi observați foarte curând în casele și grădinile din întreaga țară.  

Acești șobolani de mărimi colosale vor căuta acum hrană și adăpost pentru frig, iar locuințele vor fi locul ideal pentru ei.  

Potrivit experților, șobolanii, despre care se spune că sunt de dimensiunea iepurilor, ar fi profitat de recentul val de căldură și de abundența de hrană, acestea două reprezentând mediul perfect pentru înmulțirea rapidă.  

Potrivit AAA Wildlife Control, o femelă șobolan are de obicei între 8 și 18.   

Chris Bonnett, fondatorul Gardening Express, a spus: „Este timpul să vă protejați grădina și casa, acum! Când șobolanilor le este foame, vor mânca practic orice, chiar și excremente de câine, așa că nu vă doriți astfel de animale în jurul dumneavoastră!” 

Specialiștii recomandă montarea capcanelor în jurul casei și curățarea gunoaielor, resturilor și deșeurilor de grădină care se acumulează pe timpul verii, scrie DailyStar.

×
Subiecte în articol: Marea Britanie sobolani
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close