"Starea lui este CRITICĂ". Vestea care a venit aseară din partea soţiei lui Nelson Mandela

de O.P.    |    24 Iun 2013   •   08:52
"Starea lui este CRITICĂ". Vestea care a venit aseară din partea soţiei lui Nelson Mandela

Fostul preşedinte sud-african Nelson Mandela, spitalizat de 16 zile pentru o infecţie pulmonară, este într-o stare "critică" de 24 de ore, a anunţat preşedinţia duminică seară, care a notat că că preşedintele Jacob Zuma, vicepreşedintele ANC - partidul aflat la putere - Cyril Ramaphosa şi Graca Machel, soţia lui Mandela, s-au întâlnit la spital pentru a discuta situaţia.

"Starea fostului preşedinte Nelson Mandela, care este încă internat la spitalul din Pretoria, a devenit critică", a scris aceasta notând că preşedintele Jacob Zuma, vicepreşedintele ANC - partidul aflat la putere - Cyril Ramaphosa şi Graca Machel, soţia lui Mandela, s-au întâlnit la spital duminică seară pentru a discuta situaţia.

"Medicii fac tot posibilul pentru ca starea sa să se amelioreze şi să se asigure că Madiba va fi bine tratat şi că se va face bine. Este pe mâini bune", a declarat Zuma, citat de un comunicat al preşedinţiei, care utilizează numele său de clan adoptat cu afecţiune de numeroşi sud-africani.

După o săptămână de linişte, preşedinţia a declarat sâmbătă că aceste este "într-o stare serioasă dar stabilă", după ce postul de televiziune american CBS a transmis că starea acestuia este fără îndoială mult mai gravă decât lasă să se înţeleagă comunicatele oficiale.

Parteneri
x close