Antena 3 CNN Externe SUA, în raportul despre OZN-uri: Nu s-au găsit dovezi că ar fi prezente nave extraterestre, dar nici că nu ar exista

SUA, în raportul despre OZN-uri: Nu s-au găsit dovezi că ar fi prezente nave extraterestre, dar nici că nu ar exista

SUA nu a identificat dovezi că formele de mișcare aeriană remarcate de Marină sunt nave extraterestre, dar totuși nu pot explica o serie de mișcări neobișnuite, pe care nu le-ar putea justifica nici oamenii de știință, nici armata.

SUA, în raportul despre OZN-uri: Nu s-au găsit dovezi că ar fi prezente nave extraterestre, dar nici că nu ar exista
Sursa foto: Gettyimages
de Georgiana Adam    |    04 Iun 2021   •   12:27

Dezvăluirea a fost făcută de oficiali ai statului, după ce a fost consultat un raport, solicitat de Guvernul SUA, după cum informează prea de peste ocean.

Raportul precizează că o mare parte din cele 120 de incidente, nejustificate, din ultimele două decenii, nu sunt în legătură cu tehnologiile armatei sau ale executivului, informează oficialii, potrivit The New York Times.

Astfel, prin această nouă ipoteză, este eliminată varianta în care piloții Marinei care au raportat mișcări neobișnuite să fi descoperit diferite programe guvernamentale secrete.

Fenomenele greu de explicat ar putea include nave extraterestre

Există o serie de fenomene ce nu pot fi identificate sau explicate, iar astfel ele ar putea fi totuși nave extraterestre, după cum au precizat oficialii care au intrat în posesia raportului, pentru sursa citată.

Raportul realizat la cererea Executivului va fi predat Congresului, în data de 25 iunie. Tot atunci, vor fi făcute publice și explicațiile cu privire la diferitele fenomene identificate de Marina din SUA. 

×
Subiecte în articol: extraterestri ozn nave spatiu
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close