Antena 3 CNN Externe SUPRAVIEŢUITOAREA! Poliţiştii au găsit-o sub trupurile a trei adulţi, împuşcaţi în maşină

SUPRAVIEŢUITOAREA! Poliţiştii au găsit-o sub trupurile a trei adulţi, împuşcaţi în maşină

SUPRAVIEŢUITOAREA! Poliţiştii au găsit-o sub trupurile a trei adulţi, împuşcaţi în maşină
Sursa foto: Foto: AAP
06 Sep 2012   •   13:46

Anchetatorii francezi încearcă să elucideze moartea a patru persoane, împuşcate şi găsite într-un autoturism, marca BMW, înmatriculat în Marea Britanie.
O fetiţă de şapte ani a fost rănită în urma atacului criminal, şi o altă copilă a fost găsită nevătămată în maşină, într-o evidentă stare de şoc, a declarat reprezentantul investigatorilor, procurorul Eric Maillaud.
Fetiţa, despre care se bănuieşte că ar avea vârsta de patru ani, a fost găsită sub trupurile celor morţi în maşină, două femei şi un bărbat.
Corpul unui biciclist, de asemenea ucis cu focuri de armă, a fost descoperit lângă maşină.

Trupurile au fost găsite miercuri seară, într-o pădure izolată din regiunea Haute-Savoie, situată în estul Franţei. Fetiţa de patru ani a fost descoperită la ore bune după sosirea poliţiştilor la faţa locului, care aşteptau venirea criminaliştilor şi a medicilor legişti, a precizat  Maillaud pentru BFM-TV, un post afiliat CNN.

"Terorizată probabil de cele întâmplate, complet ascunsă sub trupurile victimelor, fetiţa nu a fost observată de poliţiştii prezenţi la faţa locului. Din fericire, ea a fost examinată de medici, se simte bine dar a fost totuşi spitalizată. Viaţa ei nu este pusă în pericol, dar trauma prin care a trecut este groaznică" a mai adăugat procurorul francez.

Autorităţile franceze colaborează cu specialişti din Marea Britanie pentru soluţionarea cazului.
Investigatorii au precizat că cei găsiţi în interiorul autoturismului sunt de naţionalitate britanică, iar biciclistul este francez. Cele două fete supravieţuitoare sunt de asemenea britanice.

×
Subiecte în articol: impuscaturi
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close