Antena 3 CNN Externe Tânăr american salvat în ultima clipă, după ce a fost luat de curenţii unui râu (VIDEO)

Tânăr american salvat în ultima clipă, după ce a fost luat de curenţii unui râu (VIDEO)

Tânăr american salvat în ultima clipă, după ce a fost luat de curenţii unui râu (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 1
07 Sep 2010   •   23:12

Operaţiune de salvare în Statele Unite. În timp ce făcea baie într-un râu, un adolescent a fost luat de curenţi şi a rămas agăţat de o stâncă. Prietenii lui au sunat la numărul de urgenţe, dar pe băiat începuseră să-l lase deja puterile.

Cu mâinile încleştate pe o stâncă, adolescentul aşteaptă ajutor. Este sleit de puteri şi înspăimântat. Braţele i-ar putea aluneca în orice moment, pentru că este în mijlocul unei cascade. Apa care curge cu repeziciune în jurul lui ameninţă să îl ducă la vale. Echipa de salvatori încearcă să ajungă la el cu barca.

Eşec. Curenţii puternici au zădărnicit totul. Se trece rapid la planul numărul doi. O cascadorie cu elicoterul, învăţată parcă din filmele de la Hollywood. Legat cu o coardă de aparatul de zbor, un bărbat coboară în râu pentru a-l salva pe adolescent.

Victima nu era suficient de puternică pentru a ne ajuta în vreun fel. Ne temeam că va fi luat de apă şi dus la vale. Asta ar fi agravat problema.

Băiatul a fost urcat în elicopter şi dus de urgenţă la spital. Era aproape în stare de şoc. Cu numai câteva ore în urmă, mergea bucuros cu prietenii să se scalde în râu. Dar a fost luat de curenţi, iar acum este în viaţă numai datorită curajului echipei de salvatori.

Observator

×
Subiecte în articol: pelerinaj Neamţ calatorie aventura
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close