Antena 3 CNN Externe "The Notebook", în viaţa reală: Îi citeşte în fiecare zi povestea lor de dragoste, veche de peste 70 de ani

"The Notebook", în viaţa reală: Îi citeşte în fiecare zi povestea lor de dragoste, veche de peste 70 de ani

"The Notebook", în viaţa reală: Îi citeşte în fiecare zi povestea lor de dragoste, veche de peste 70 de ani
Sursa foto: Foto: dailymail.co.uk
01 Mar 2013   •   23:28

Un soţ devotat din Rochester, Marea Britanie, îşi ajută soţia, care suferă de demenţă, să îşi amintească în fiecare zi de clipele frumoase petrecute împreună, în cei peste 70 de ani de căsnicie, scrie Daily Mail.

La cei 91 de ani ai săi, Jack Potter îşi vizitează zilnic soţia internată într-un centru de îngrijire din oraş pentru a-i arăta fotografiile şi notiţele dintr-un carneţel îngălbenit de vreme.

Povestea celor doi aminteşte de drama romantică The Notebook (2004), filmul adaptat după bestseller-ul lui Nicholas Sparks.

În film, personajul Noah Calhoun, (interpretat de Ryan Gosling -tânăr şi James Garner - bătrân), îi citeşte soţiei sale Allie, (Rachel McAdams - tânără şi Gena Rowlands - bătrână), care suferă de Alzheimer, povestea lor de dragoste, aşa cum a fost ea scrisă în jurnalul femeii.



În viaţa reală, Jack Potter şi-a întâlnit soţia la un dans şi s-a îndrăgostit pe loc. După 16 luni, cei doi s-au căsătorit.

"Îmi amintesc de parcă ar fi fost ieri momentul în care ea a venit la mine şi m-a invitat la dans. Era o parteneră excelentă la dans. Cu siguranţă a fost dragoste la prima vedere", a declarat emoţionat Jack.

Jack Potter s-a declarat copleşit de avalanşa de felicitări venite din partea cunoscuţilor, cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la căsătorie.

"Nu ne-am propus niciodată să ajungem aici. Motto-ul nostru este Que Sera Sera, adică ce va fi va fi", a mai spus bărbatul.


×
Subiecte în articol: poveste
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close