Antena 3 CNN Externe Topul celor mai romantice locuri de vacanţă

Topul celor mai romantice locuri de vacanţă

Topul celor mai romantice locuri de vacanţă
Sursa foto: Foto: www.videonews.ro
24 Oct 2010   •   23:49

Paradis pentru doi sau insule la picioarele îndrăgostiţilor. Visaţi să evadaţi câteva zile, departe? Maldive, Insulele Capri sau Santorini sunt locaţiile ideale! O spun specialiştii în domeniu care au întemeiat un top al celor mai romantice locuri de vacanţă.

Lagune verzi cu ape limpezi, suprafeţe imense de nisip alb şi cocotieri aplecaţi peste plaja cu nisip alb şi fin. Un peisaj decupat parcă dintr-o ilustrată. Acestea sunt Maldivele. Una dintre cele 1.200 de insule, Rangali, a fost aleasă în fruntea clasamentului celor mai romatice destinaţii unde îţi poţi petrece vacanţa. Nici nu-i de mirare. Costă însă peste 1.500 de euro.

Amintiri de neuitat promite şi insula Capri care ocupă poziţia imediat următoare. Este ceva mai ieftină, dar un sejur acolo trece de câteva sute de euro.

Nici Caraibele nu se lasă mai prejos. Nu degeaba au fost numite Paradisul pe pământ! Fiecare insulă este unică : păduri tropicale, golfuri solitare şi nesfârşite întinderi de plajă.

Romanticii care au peste patru mii de euro de cuolu ar trebui însă să aleagă Santa Lucia. Nu degeaba a fost recompensată cu poziţia a treia în topul realizat de specialiştii de peste Ocean.

La trei poziţii distanţă, se află Santorini, o destinaţie care se numără în topul preferinţelor românilor amatori de vacanţe exotice. Şi cine ar putea să-i învinuiască? În puţine locuri te mai poţi bucura de peisaje atât de încântătoare.

 

×
Subiecte în articol: insula caraibe
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close