x close

Tragedie în Florida: 10 morţi şi 19 maşini distruse din cauza fumului provenit de la un incendiu de vegetaţie

de A.M.P    |    30 Ian 2012   •   10:30
Tragedie în Florida: 10 morţi şi 19 maşini distruse din cauza fumului provenit de la un incendiu de vegetaţie Foto: blog.lib.umn.edu

Zece persoane au murit într-un accident în lanţ produs duminică în statul american Florida, în care au fost implicate cel puţin 12 autovehicule de pasageri şi şapte camioane, cauzat de fumul provenit de la un incendiu de vegetaţie, relatează CNN, citat de Mediafax.
   
Majoritatea coliziunilor au avut loc pe autostrada I-75, dar şi pe autostrada 441, traficul fiind puternic perturbat de vizibilitatea redusă, din cauza fumului.

Duminică seara, Serviciul Naţional de Meteorologie a emis o avertizare de fum dens, care urma să rămână în vigoare până luni dimineaţă. Potrivit avertizării, vizibilitatea va fi redusă la mai puţin de 1,6 kilometri în unele locuri.
   
Fumul care a cauzat accidentele provine de la un incendiu de vegetaţie izbucnit la rezervaţia Paynes Prairie, a declarat sergentul Todd Kelly, din cadrul biroului şerifului din comitatul Alachua. Întunericul a contribuit de asemenea la producerea coliziunilor.
   

Citeşte mai multe despre:

incendiu de vegetatie Florida fum accident in lant
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati