Antena 3 CNN Externe Tragedie în Florida: 10 morţi şi 19 maşini distruse din cauza fumului provenit de la un incendiu de vegetaţie

Tragedie în Florida: 10 morţi şi 19 maşini distruse din cauza fumului provenit de la un incendiu de vegetaţie

Tragedie în Florida: 10 morţi şi 19 maşini distruse din cauza fumului provenit de la un incendiu de vegetaţie
Sursa foto: Foto: blog.lib.umn.edu
30 Ian 2012   •   10:30

Zece persoane au murit într-un accident în lanţ produs duminică în statul american Florida, în care au fost implicate cel puţin 12 autovehicule de pasageri şi şapte camioane, cauzat de fumul provenit de la un incendiu de vegetaţie, relatează CNN, citat de Mediafax.
   
Majoritatea coliziunilor au avut loc pe autostrada I-75, dar şi pe autostrada 441, traficul fiind puternic perturbat de vizibilitatea redusă, din cauza fumului.

Duminică seara, Serviciul Naţional de Meteorologie a emis o avertizare de fum dens, care urma să rămână în vigoare până luni dimineaţă. Potrivit avertizării, vizibilitatea va fi redusă la mai puţin de 1,6 kilometri în unele locuri.
   
Fumul care a cauzat accidentele provine de la un incendiu de vegetaţie izbucnit la rezervaţia Paynes Prairie, a declarat sergentul Todd Kelly, din cadrul biroului şerifului din comitatul Alachua. Întunericul a contribuit de asemenea la producerea coliziunilor.
   

×
Subiecte în articol: incendiu de vegetatie Florida fum
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close