Antena 3 CNN Externe Trei oameni, în stare gravă la spital, după ce un avion de pasageri a aterizat forţat lângă Moscova

Trei oameni, în stare gravă la spital, după ce un avion de pasageri a aterizat forţat lângă Moscova

Trei oameni, în stare gravă la spital, după ce un avion de pasageri a aterizat forţat lângă Moscova
Sursa foto: tupolev
22 Mar 2010   •   14:51

Trei oameni au fost grav răniţi şi alţi şase au suferit leziuni minore, după ce un avion de pasageri a aterizat forţat într-o pădure din apropierea Moscovei. Aeronava, la bordul căreia se aflau opt membri ai echipajului, se întorcea din Egipt. Avionul a avut probleme şi duminică, la puţin timp de la decolare, când în cabină a fost detectat fum.

Aparatul de zbor Tupolev 204 a aterizat de urgenţă într-o pădure situată la un kilometru de aeroportul moscovit Domodedovo. Avionul, cu o capacitate de aproximativ 200 de locuri, transporta numai membrii echipajului, în momentul producerii accidentului.

La bord erau 8 oameni. Toţi au supravieţuit. Trei dintre ei sunt însă grav răniţi, iar starea altor doi este stabilă şi au fost trimişi la Spitalul Republican Central. Ceilalţi membri ai echipajului sunt răniţi uşor şi au fost transportaţi la clinica aeroportului.

Anchetatorii spun că aeronava a aterizat de urgenţă din cauza încălcărilor regulilor de siguranţă. La plecarea spre Egipt, acelaşi avion a revenit pe aeroport la 2 ore după decolare, după ce în cabină a fost detectat fum. Ulterior, aparatul a efectuat, totuşi, cursa. O anchetă judiciară a fost demarată în acest caz.

Antena 3

×
Subiecte în articol: avion aterizare fortata Moscova
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close