Antena 3 CNN Externe Preşedintele Turciei a salvat un tânăr de la sinucidere, fără să coboare măcar din limuzina prezidențială

Preşedintele Turciei a salvat un tânăr de la sinucidere, fără să coboare măcar din limuzina prezidențială

Preşedintele Turciei a salvat un tânăr de la sinucidere, fără să coboare măcar din limuzina prezidențială
Sursa foto: Foto: Facebook / Recep Tayyip Erdoğan
26 Dec 2015   •   10:15

Preşedintele turc a devenit erou în ziua de Crăciun, după ce a reuşit să convingă un tânăr să nu-şi pună capăt zilelor. Bărbatul voia să se arunce în apele Bosforului.

Traversând podul şi văzând agitaţia, Erdogan a cerut coloanei oficiale să oprească şi şi-a trimis oamenii să-i spună tânărului că preşedintele ţării vrea să stea de vorbă cu el. 

 
Incidentul s-a petrecut în timp ce preşedintele Turciei se întorcea de la moschee şi se îndrepta spre biroul său, când a observat agitaţia de pe podul Bosfor şi pe tânărul care se pregătea să sară în apă.

Recep Erdogan a cerut coloanei oficiale să oprească şi şi-a trimis consilierii şi ofiţerii de securitate să-l facă să se răzgândească. 
 
În doar cinci minute, oamenii preşedintelui au reuşit să-l convingă pe tânăr să renunţe la planul său.

În imaginile surprinse, se observă cum patru persoane din staff-ul lui Erdogan îl ajută pe tânăr să escaladeze balustrada în siguranţă şi apoi îl conduc spre maşina în care era preşedintele Turciei.
 
Tânărul i-a mărturisit lui Erdogan că motivul gestului său sunt probleme grave pe care le are în familie. În timp ce stăteau de vorbă, preşedintele turc a dat câteva telefoane şi i-a promis bărbatului că-l va ajuta.
 
După ce Erdogan l-a convins să se întoarcă la familia sa şi să nu mai încerce niciodată să-şi pună capăt zilelor, tânărul i-a pupat mâna, în semn de respect.
 
 

×
Subiecte în articol: Erdogan Crăciun turcia sinucidere
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close