Antena 3 CNN Externe Un bătrân i-a sunat femeii la ușă, i-a dat un plic și a fugit! Când l-a deschis, a înlemnit, ce era înăuntru

Un bătrân i-a sunat femeii la ușă, i-a dat un plic și a fugit! Când l-a deschis, a înlemnit, ce era înăuntru

Un bătrân i-a sunat femeii la ușă, i-a dat un plic și a fugit! Când l-a deschis, a înlemnit, ce era înăuntru
03 Mai 2019   •   13:15

Un bărbat a sunat la ușa femeii, ea a deschis și viața i s-a schimbat pentru totdeauna. Atunci a decis să împărtășească această întâmplare extraordinară din 2014, cu internauții. Când a deschis ușa, în fața sa se afla un bărbat cu hainele murdare moment în care a întrebat-o unde se află mama sa, Karen.

Femeia i-a spus că nu este acasă, iar în acel moment, bărbatul a scos un plic pe care i l-a înmânat cu zâmbetul pe buze, apoi a plecat. Ea s-a aşezat pe un scaun şi a început să citească biletul, cu ochii în lacrimi.

„Te rog, primeşte acest dar nevinovat, un simplu gest de omenie. Nu suntem străini, suntem membri ai unei familii numeroase care îşi umple timpul liber făcând acte de caritate, la întâmplare. De astăzi, şi tu eşti binevenită în sânul familiei noastre. Nu, nu trebuie să oferi bani sau bunuri materiale; un zâmbet, o vorbă caldă, un compliment sau o îmbrăţişare sunt, de multe ori, suficiente... Ceea ce contează, de fapt, este să faci un bine fără să aştepţi nimic în schimb", scria pe bilet.

În hârtie erau nu mai puţin de 1.000 de dolari, o sumă uriașă pentru Karen și pentru fiica sa. Când a văzut banii, femeia a izbucnit pur şi simplu în lacrimi. Mama ei, Karen, se lupta de trei ani cu o boală înfiorătoare, cancer ovarian, şi banii au ajuns la ele într-un moment în care aveau mare nevoie de orice sumă.

După ce i-a povestit mamei sale întâmplarea, femeia a acceptat să se alăture familiei şi să-şi dedice timpul liber actelor de caritate.

×
Subiecte în articol: bilet usa plic bani
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close