Antena 3 CNN Externe Un criminal în serie a pus pe jar autorităţile din Texas

Un criminal în serie a pus pe jar autorităţile din Texas

Un criminal în serie a pus pe jar autorităţile din Texas
Sursa foto: Foto: www.carsguide.com.au
30 Oct 2013   •   08:32

Un bărbat din Texas şi-a ucis mama, mătuşa, doi prieteni şi un vânzător în patru locuri diferite şi a fugit de oamenii legii timp de opt ore. Fratele său nu îşi poate explica de ce a comis asemenea fapte deşi criminalul avea un cazier stufos. A fost acuzat de viol, furt şi posesie ilegală de arme.

Crimele au început în mijlocul nopţii. Poliţiştii au fost alertaţi de câţiva localnici care au auzit mai multe împuşcături în casa vecinilor. La faţa locului, oamenii legii au găsit trupul neînsufleţit al mătuşii principalului suspect, Charles Brownlow.

30 de minute mai târziu, la câteva străzi distanţă, pompierii au fost chemaţi pentru a stinge un incendiu. Printre rămăşiţe, au descoperit cadavrul mamei suspectului. Imediat, oamenii legii au făcut legătura între cele două cazuri şi au pornit pe urmele lui Charles.

Câteva ore mai târziu, au fost alertaţi din nou. Un bărbat, care semăna cu suspectul, a deschis focul la întâmplare, dar nu a reuşit să rănească pe nimeni. Alertaţi de un nou atac armat, poliţiştii au năvălit într-o casă din apropiere, unde au găsit două cadavre: un bărbat şi o femeie, prieteni ai lui Charles. Lângă ei era copilul lor de numai trei ani, nevătămat.

Zece minute mai târziu, un poliţist l-a văzut pe suspect la un magazin şi l-a somat să se oprească. A reuşit şi de această dată să scape, nu înainte de a îl ucide pe vânzător. A fugit, apoi, cu maşina, cu zeci de echipaje de poliţie pe urmele sale. În urma unei intervenţii în forţă, oamenii legii au reuşit să îl prindă şi să îl ducă în arest.

Charles are un cazier stufos. De-a lungul anilor a fost acuzat de viol şi atac în formă agravată, însă a scăpat basma curată. A fost, însă, condamnat pentru furt şi posesie de arme ilegale, pentru care a fost încarcerat.




×
Subiecte în articol: criminal in serie
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close