Antena 3 CNN Externe Un jurnalist care a făcut dezvăluiri despre interceptările de la News of the World, găsit mort

Un jurnalist care a făcut dezvăluiri despre interceptările de la News of the World, găsit mort

Un jurnalist care a făcut dezvăluiri despre interceptările de la News of the World, găsit mort
Sursa foto: Foto: EPA/ INTACT Images
18 Iul 2011   •   22:21

Sean Hoare, fost reporter de la News of the World, primul jurnalist care a afirmat că fostul redactor-şef adjunct al tabloidului Andy Coulson ştia despre interceptările efectuate de personalul său, a fost găsit mort, informează The Guardian.

Hoare a lucrat la publicaţiile The Sun şi News of the World cu Coulson, înainte de a fi demis pentru probleme cu drogurile şi băutura.

Poliţia nu a confirmat identitatea acestuia, dar a comunicat că luni, la ora 10.40, poliţia a fost chemată în Langley Road, Watford, pentru a investiga starea unui bărbat care locuia la o adresă de pe acea stradă. După sosirea echipajelor de poliţie şi ambulanţă, a fost descoperit cadavrul unui bărbat.

Hoare a făcut pentru prima dată dezvăluirile într-o anchetă a cotidianului american New York Times privind acuzaţiile de interceptări de la News of the World. El a declarat că Andy Coulson nu numai că ştia de interceptări, dar şi-a încurajat personalul să intercepteze convorbirile telefonice ale unor celebrităţi pentru a obţine exclusivităţi.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close