Un manechin marocan dezvăluie amănunte din culisele petrecerilor organizate de Berlusconi

de A.M.P    |    16 Apr 2012   •   17:30
Un manechin marocan dezvăluie amănunte din culisele petrecerilor organizate de Berlusconi Galerie foto (3) Foto: gqitalia.it

O tânără manechin de origine marocană, citată ca martor în procesul intentat lui Silvio Berlusconi, a oferit detalii despre petrecerile pe care le organiza fostul premier italian, informează AFP.
   
Tânăra Imane Fadil a explicat cum a fost invitată de Berlusconi în camera acestuia din reşedinţa de la Arcore şi plătită pentru serviciile prestate: "Nu vă supăraţi, vă invit să luaţi un plic în care sunt patru bancnote de câte 500 de euro".
   
Conform presei italiene, tânăra a descris şi modul în care două dame de companie, una fiind Nicole Minetti - fosta dentistă a lui Silvio Berlusconi - au făcut striptease în faţa fostului prim-ministru al Italiei.
   
Imane Fadil susţine că a fost supusă presiunilor pentru a participa la petrecerile fostului premier italian în perioada mai - iunie 2011.
   
Silvio Berlusconi este acuzat că a oferit bani pentru prestaţiile sexuale ale tinerei marocane Karima El Mahroug, alias "Ruby", în perioada februarie - mai 2010, în timp ce dama de companie era încă minoră.
   
Fostul premier este acuzat şi de abuz de funcţie pentru că a intervenit la poliţie pentru eliberarea adolescentei Ruby, care fusese reţinută pentru furt.

x close