Antena 3 CNN Externe Un pastor afro-american avertizează: "Se pregăteşte un atac terorist în SUA. Oamenii s-au săturat de abuzurile poliţiştilor!" (VIDEO)

Un pastor afro-american avertizează: "Se pregăteşte un atac terorist în SUA. Oamenii s-au săturat de abuzurile poliţiştilor!" (VIDEO)

Un pastor afro-american avertizează: "Se pregăteşte un atac terorist în SUA. Oamenii s-au săturat de abuzurile poliţiştilor!" (VIDEO)
11 Iun 2015   •   14:48

Reverendul Ronald Wright, directorul executiv al organizaţiei "Justice Seekers Texas", este de părere că americanii se vor confrunta cât de curând cu un nou atac terorist pe teritoriul ţării, pus la cale de populaţia de culoare nemulţumită de atacurile neîncetate exercitate împotriva afro-americanilor, relatează WNDTV.

Pastorul a făcut această declaraţie după incidentul recent, în care poliţiştii au intervenit în forţă la o petrecere de adolescenţi.

"Deja se pregătesc premisele pentru un atac terorist în această ţară. Şi cei care vor face acest lucru nu vor fi cei din Statul Islamic, vor fi cei din "US(n.r. noi)-IS", noi împotriva legii nedrepte impusă de unii ofiţeri de poliţie sau persoane civile, care continuă să permită dezvoltarea rasismului", spune portavocea comunităţii afro-americane.

Comentariile lui Wright survin pe fondul recentului incident petrecut în Texas, când un ofiţer de poliţie a îndreptat arma din dotare spre mai mulţi adolescenţi de culoare în şlapi şi a trântit o fată la pământ, trăgând-o violent de păr.

Martorii acestui nou incident susţin că poliţistul, care a demisionat la scurt timp după fapta sa reprobabilă, a avut în vedere doar adolescenţii de culoare, evitând să aplice acelaşi tratament albilor.



×
Subiecte în articol: atac terorist
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close